söndag 11 april 2010

Solig söndag

En sån dag! Sol, blå himmel utan ett enda moln. Vid Södra station är mattan med blå krokus utrullad, helt fantastisk. I Stadsparken fullt av krokus och de första tulpanerna. Påskliljorna på väg med stora knoppar. Jag längtar till våra krokusar, våra scillor, våra påskliljor på Stora Askö. Men det hinner bli Kristi Him innan vi kommer dit... Är körsbärsträden utslagna då?
Igår och idag har Klas varit på distriktskongress (S) i Kumla. Jag och Zorro var igår på månadens lagottoträff uppe i Kilsbergen. Sju glada hundar rusade av och an, glada att återses. Idag for vi, jag och Zorro, till vårt vanliga viste i Pilängen. Med oss hade vi kaffe och var sin macka med ost. Först vandrade vi tillsammans med Eivor och hennes hundar, sedan gick vi till en solig plats för vår picknick. En halvtimme satt vi i solen, sedan tröttnade Zorro och vi vandrade vidare. Men en härlig halvtimme!
I torsdags firade Anita, Vivan och jag vår 15-åriga vänskap. Vi hade bokat in oss på Lerbäcks teater, buskis, med en fantastisk god middag. En så trevlig kväll!
Nu ny vecka, fylld av politiska möten.

Inga kommentarer: