lördag 11 oktober 2008

Hos Gege och Sigge

Gege och Sigge


Elin, Elisabeth och Gunilla
Elisabeth och Eddie
Kent och Vasti
Sigge med sina födelsedagsblommor.
Bild av oss systrar
Sigge har fyllt 65. I torsdags var det fest för honom. Gunilla kom från Tranås och tillsammans for vi iväg på torsdagsmorgonen. I regn och rusk! Trots att vi var nästan framme när vi kom till Norberg så stannade vi på Elsa Anderssons legendariska konditori och drack kaffe och åt deras absoluta specialkaka, mandelkrans med vaniljkräm. Den VAR god! Sedan fortsatte vi och hann med en stund av släktsamvaro före själva festen. Särskilt roligt var det att träffa systerdöttrarna Elin och Elisabeth, båda strålande vackra. Trevligt att höra dem berätta om sina liv och sina jobb.
På Sigges fest var det mycket folk och de allra flesta kände jag ju förstås inte. Det var trevligt att återse Sigges bröder och svägerska och, förstås, nu också Vasti och Kent och Elisabeths sambo Mats och de båda pojkarna Lukas och Eddie. Lukas var lite otillgänglig först men när alla hade lämnat bordet hade vi ett samtal om bilar och hundar, särskilt hundar som gräver.
Så småningom satte vi oss i bilen igen, Gunilla och jag, och styrde kosan mot Örebro. Man tror att det är så långt till Krylbo men 15 mil var det och inte ens två timmar tog resan!












Inga kommentarer: