lördag 27 juni 2009

Dagarna ilar...

Ja, det är inte bara så att dagarna ilar, det är också så att tiden flyr. Klas sade idag att han tycker att det går fortare nu än förr att klippa gräset och funderade över om det är att tiden går allt fortare. Själv tror jag att det beror på att han har bättre kondition...
Sen sist har vi varit en vända i Örebro. Klas har deltagit i diskussion om ett hotell utanför våra fönster ska till- eller avstyrkas. Resultatet av diskussionen blev: avstyrkas - av många skäl. Jag har varit på två politiska möten om kommunens ekonomi, ett för enbart (S) och V och ett i ekonomiutskottet i Nämnden för funktionshindrade. Alla tre mötena var konstruktiva och bra - men så fort vi kunde vände vi åter till Stora Askö. Här har vi ägnat de senaste dagarna åt målning, inhägning av tomten för att helt eliminera risken att Zorro ger sig ut på egna äventyr, fortsatt plantering och ogräsuppdragning. Men också långa hund-promenader och en och annan båtfärd.
I torsdags var vi på middag hos Marianne och Olle i Öndal, en liten by fem mil härifrån. Marianne är min allra äldsta väninna, vi fnissade ihop redan i elva-årsåldern. När vi var 14 försökte vi lära oss röka, jag lyckades varken då eller senare men Marianne lyckades väldigt bra och försöker nu sluta.
Idag kom Klas´ barnbarn Karin och Annie med sina föräldrar och sin farbror Torbjörn. Flickorna ska stanna en hel vecka, föräldrarna åt middag och återvände sedan till Stockholm. Torbjörn stannar till i morgon. Innan han återvänder till Göteborg ska vi göra en utflykt till Vittinge hällar, se blogginlägg tidigare.

Inga kommentarer: