söndag 9 november 2008

Hundhelg t o m



Söndagskväll. Vi har en nystädad lägenhet, inte bara veckostädad utan t o m storstädad. Känns väldigt bra! Därutöver har helgen gått i "hundtecken". Igår utflykt med lagottoklubben. Sju hundar och lika många mattar på skogsutflykt och tränades rallylydnad. Härligt att se dessa hund-kusiner rusa om varandra längs skogsvägarna, helt sams. Rallylydnaden organiserades av vår aktivitetsledare Gunilla: hon satte upp skyltar i ett stort område. Varje matte med sin hund skulle sedan gå längs banan och hunden skulle förmås att utföra det som stog på skyltarna. Kul tyckte hundarna och mattarna. Så fikade vi och utbytte erfarenheter och hundarna skuttade runt omkring oss. Nu en månad till nästa utflykt, man vill inte missa dem.
Idag har Klas och jag tillsammans med Z varit i Karlslund. Vi har vandrat och Zorro ömsom gått, ömsom sprungit och hoppat på ängarna runt vägen. Och så har Z också fått utlopp för sin favoritsyssla: att gräva. Vad han försöker gräva fram vet kanske inte ens han, hittills har grävandet verkat vara för sin egen skull. Se bilder dels där han gräver och dels där han tittar upp med sitt jordsvarta ansikte.
I övrigt har vi läst handlingarna till våra resp möten under veckan, Klas till miljönämnden och jag till flera olika gruppers möten.

Inga kommentarer: