onsdag 11 mars 2009

Trafikövervakning mm




Tur för trafiken på Rudbecksgatan att det finns en Zorro här på vår balkong, som tur är är balkongen inglasad. Vi har ställt vårt balkongbord i balkongens hörn och lagt en fårfäll på bordet. Detta är Zorros favoritplats. Hit söker han sig gärna för att filosofera (gör hundar det?), gnaga på sina tuggrullar och, först och främst, kolla att det går juste till nere på gatan. Om hundar går förbi på trottoaren eller om det kommer skateboard- eller inlinesåkare blir Zorro väldigt upprörd och skäller ut dem. Eller också skäller han för att jag ska komma ut och dela upplevelsen med honom... Jag brukar göra det. Se bilden av honom och observera den lilla tuggbensresten som han har på tassen.
Trevligt med födelsedagar som firas om och om igen - det skrev jag redan efter i fredags och lördags. Idag har vi haft sammanträde i nämnden för funktionshindrade. Sammanträdet avslutades med att ordföranden från nämnden överlämnade en så vacker blombukett. Rart! Se bara på bilden.
Jag har börjat läsa Eva Franchells bok Väninnan. "Väninnan" är Anna Lindh och Eva Franchell var hennes pressekreterare och var med på NK när Anna Lindh mördades. Hon berättar fritt om med enkelt språk om livet i maktens boning, har ingen plats där längre och tydligen ingen önskan att skydda och censurera.






Inga kommentarer: