tisdag 31 mars 2009

Zorro är nyklippt!

Före
Efter



Vi har just varit och fått Zorro klippt. Vinterpälsen blev för otymplig och väldigt svår att hålla ren - men när jag tittar på bilderna här ovan så var den ju fin ändå. Förändringen blev betydande, se bara på bilden "efter". 600 kronor kostade kalaset men då ingick också öronrensning. Nu ska det hålla sig tills i höst, försäkrade klippdamen, och jag får väl hålla efter med saxen. Men aktivitetsledaren i Lagottoklubben, som vi ska träffa på lördag, kommer INTE att ge sitt godkännande till den nya frisyren.
Idag är det tisdag. Det är vår i luften, snön har smält och gatorna är torra. Veckoslutet var synnerligen trevligt med besök av Katarina, Anne och Johannes. Johannes umgicks mest med en f d klasskamrat, en trevlig tjej med en trevlig kompis, båda bjöd vi på middag i lördags. Vi damer har ägnat mycket tid åt shopping - dock inte handlat så mycket. På lördagskvällen var vi tillsammans med Klas och lyssnade på Eldkvarn, en ny bekantskap för oss alla. Alla uppskattade kvällen väldigt mycket!
På söndagen for Katarina, Anne, jag och Zorro iväg till Karlslund - trevligt att få visa dem våra vanligaste promenadvägar. Sedan åt vi lunch och sedan for de hem. På kvällen gick Klas och jag på konsert i Betelkyrkan, stycken av Mendelsohn framfördes. En ung flicka sjöng solo alldeles fantastiskt.
Igår, måndag, var det dags för stavgång med Britta, skön motion och trevlig samvaro. Efter det var det politik för hela slanten: presidium i nämnden för funktionshindrade, gruppmöte S/V i Programnämnd Social Välfärd och till sist det trevligaste av allt: styrelsemöte i vår s-förening. Se bilder därifrån. Den enda personen, som inte ingår i föreningen är den unge mannen på Ewonnes arm, Arvid heter han.





2 kommentarer:

stajne sa...

Oj då, får man inte klippa Lagotto-hundar? Men pälsen växer ju ut snart igen!Jag tror att Zorro tycker det är skönt att vara lite lättare "klädd" nu till våren.

Ebeth sa...

Men skrutten då! Han ser ut som ett (sött) lamm! Säkert skönt att slippa fällen :)