måndag 19 oktober 2009

På väg...

Nu far vi iväg till Cypern. Väskor packade, Zorro installerad på hundpensionat. Vägen dit blev extra lång, Klas var stressad och missade två avfarter längs nya E 18. Vi kom ett stycke in i Värmland! Pensionatsvärdinnan hann ringa och fråga vart vi tog vägen. Till slut kom vi fram och möttes av ett skällande. Zorro såg ut som ett frågetecken och ville hålla sig bekom oss. Men han installerades i sin box och vi drog oss mot bilen. Medan vi pratade med värdinnan hörde vi hans ylande... Men värdinnan var trösterik och menade att han snart skulle acklimatisera sig och alldeles strax skulle hon ta ut honom till en rastgård tillsammans med två Jack Russeldamer. Hon var säker på att det skulle fungera men ringer annars vår "bakjour" Kerstin, som kommer som ett skott och hämtar hem honom.
Som att lämna barn på dagis, sade Klas. Och säkert så. Nu är det tomt här hemma men precis när vi har fikat far vi iväg till flygplatsen. Där väntar Staffan och Torbjörn och Mattias med familj.
Om det finns tillgång till internet på hotellet så skriver jag väl i bloggen och berättar vad vi har för oss. För säkerhets skull har jag med mig kopplingen mellan kameran och datorn - om det går att överföra bilder därifrån.
I annat fall: hem igen nästa måndag, dagen före Klas födelsedag!

Inga kommentarer: