tisdag 16 mars 2010

Valplan och annat

En valp men ingen valp-lan

Hundvänner funderar nog över vad det första ordet i rubriken betyder: Valp-lan, vad är det? Men det gäller ju val-planen i vår s-förening, som vi har kommit till skott med just i kväll i vår studiecirkels sista träff. Planen är imponerande men genomförbar - särskilt med hjälp av alla de föreningsmedlemmar som anmält sitt aktiva deltagande. Det är ju nu det gäller!!!
I övrigt denna dag: skön vårpromenad med Zorro tillsammans med Lena och hennes labradorer (Klas tog en simtur efter sitt träningspass i stället). Solen värmer nu men inte så mycket att det blivit slask och vatten i skogen. Risgrynsgröt till lunch, det är något man då och då måste kosta på sig. Jag började koka den innan vi for iväg och den var alldeles lagom när vi kom hem. Även Zorro gillar den!
Talat med Birgit och äntligen ska vi träffas, vi har inte setts sedan i somras.
Varit på öppet hus på Afasihuset. Redan tio år sedan verksamheten startade. Jag är stolt mamma till den, inspirerad av motsvarande verksamhet i Kristianstad. Den blev möjlig tack vare klokt kommunalråd och gott samarbete med landstinget. Skryt? Ja, men faktiskt sant. Jag blir fortfarande alldeles rörd över berättelserna om hur personer med afasi efter stroke har fått nya möjligheter till kommunikation.
Ja, så det årliga tandläkarbesöket. Gedigna, bondska tänder som fortfarande håller.

Inga kommentarer: