onsdag 23 juli 2008

Elias








Idag måste min blogg få handla enbart om min nya släkting, Elias. Ola har skickat många bilder från förlossningsrummet - så bra det är med digitala bilder och internet. Här är några av dem: först Elias alldeles ny i sin allra första blöja, sedan Trini och Elias, Ola och Elias och till sist faster My och Elias. Jag kan tänka mig att Elias redan och för all framtid har en alldeles speciell plats i Mys hjärta, inte minst eftersom My ju var med då han kom till världen.
Det är många som väntat otåligt på Elias: Gunilla som nu har blivit farmor, kusinerna Anna och Albert, mormor och moster i Spanien och inte minst gammelmostrarna Gege och Inger. Tidigare har vi sett honom göra segergest i bild från ultraljudsundersökning - och nu är han här på riktigt!

6 kommentarer:

stajne sa...

Så roligt att få se bilderna av den nyfödde Elias och hans föräldrar och faster! Alltsedan vi fick se ultraljudsbilden har vi bett för den lilla familjen. Han är såå efterlängtad!
med luftburna kramar från gammelmoster gege och hennes Sigge

Anonym sa...

Nu är vi äntligen hemma efter vistelsen på patienthotellet, men vi är fortfarande lite trötta.

Piggast i familjen är Elias själv när han tittar runt och undersöker den nya konstiga världen som han har hamnat i. Med sina pigga ögon granskar han kritiskt allt runt omkring sig och hans första ord blir nog en recension av vår tavelsmak eller ett påpekande om åldersfårorna i våra ansikten.

Elias tycker mycket om mat och mamma Trini producerar så mycket hon bara orkar. Han vill äta hela tiden och det kan vara lite påfrestande speciellt på natten.

Skrylle (the cat) visar tydligt att hon önskar sin bror dit pepparn växer. När mistluren sätter igång håller hon sig på avstånd.

Pappa Ola är den som måste försöka hålla alla nöjda och det är inte alltid så lätt. Han får stryk och skäll av allihop men än så länge är det värt besväret.

Elias är mycket glad över att ha blivit internetkändis redan från början och han tackar för alla gratulationer.

Ola, Trini, Elias och Skrylle (the cat)

Elin sa...

Grattis till den lille pojken! Jättekul att få se bilder. Lycka till med det nya livet önskar Elin med familj.

Anonym sa...

Tack, Elin! Hoppas att ni har det bra.
Just nu är det alldeles för varmt för Elias. Det är tur att han inte föddes i spanien.

Anonym sa...

Hm, Ola, anteckna någonstans att det alltid är värt besväret att ta emot en trött mammas och en svartsjuks katts reaktioner på en ny liten människas behov och krav. Detta är Ditt liv nu och framöver och det är det som är Livet!!!

Anonym sa...

Bäste anomyme släkting.
Jag håller med fullständigt, jag har för säkerhets skull antecknat detta på min datorskärm.

Nu har vi även gjort en lyckad utflykt till sommarstugan. Det var dock lite trångt att få in barnvagn med liggdel, bilbarnstol med skrikande innehåll, kattbur med arg och svartsjuk katt, kylbox med näring , en magrande Trini och en Ola vars mage numera är störst i familjen i en liten Clio. Vi är mycket stolta över att vi lyckades.