torsdag 10 december 2009


Christina Hermansson, som numera också har ett franskt efternamn, är numera en av mina Facebookvänner. Vi kände varandra när jag var alldeles ny i Örebro, sedan for hon till Frankrike och för några år sedan kom hon tillbaka till Örebro men en fransk make. När vi möttes igen var det på en väg uppe i Kilsbergen. Min S-förening hade sommarfest med vandring och på den lantliga vägen kom plötsligt en bil, som stannade - på passagerarens order. En ruta vevades ner och där satt Christina. Hon och hennes make bor där uppe i bergen nu och har en schäfer. Klas tog den här bilden av det vandrade gänget, som sedan samlade ihop sig först till en tipspromenad och sedan till gemensam måltid på Ponderosa.
Nu är det en annan årstid. I nästa vecka samlas föreningen igen till fest, den här gången är det julfest på den somaliska restaurangen Kilimanjaro. Det är ju inte precis så att föreningen enbart ägnar sig åt fester - men två gånger om året är det det som gäller...
I övrigt idag: ekonomiutskott på förmiddagen, lång promenad uppströms och nedströms med Zorro, storhandling med Klas på ICA och nu strötittande på Nobelbanketten.

Inga kommentarer: