torsdag 10 september 2009

Septemberluft

Fortfarande möjligt att gå barbent och kortärmad. 20 grader när vi tog vår kvällspromenad. På förmiddagen for vi iväg till Karlslund för sedvanlig skogspromenad. Skönt i solen!
Kerstin, som är Zorros "fadder", har varit här och fikat. Zorro jättelycklig, fick paket och uppmärksamhet. Sedan gick Kerstin och jag iväg för att köpa avtackningspresent till vår f d chef Lena som nu avgår från kommundirektörstjänsten. Både Kerstin och jag - och säkert många fler - tycker att det är stötande att den nya kommundirektören, en man, får nästan 50.000 mer i månadslön än vad Lena haft. Kan man verkligen göra skäl för 100.000 i månaden?
I morgon em är det avtackning i rådhusets representationsvåning. Det blir nog trångt!

Just nu hördes ett väldigt väsen utanför huset. Zorro, djupt inslumrad trodde jag, rusade upp och ut på balkongen. Förbi på Rudbecksgatan i sakta mak körde minst 20 cirkusekipage från vår lokala Cirkus Victoria. Såg häftigt ut, undrar just vart de är på väg.

1 kommentar:

stajne sa...

Närkingen Sigge menar att örebroarna alltid tyckt sig vara likst =(förnämare än andra).Då tycker man också att man kan skita i andras åsikter...